Σχετικά με εμάς

LOGO SITE

Τα Γραφεία Τελετών Καραλής προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από το ….  . Φιλοσοφία μας είναι να σας προσφέρουμε ουσιαστική βοήθεια αυτή τη δύσκολη στιγμή, και με διακριτικότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό να πραγματοποιήσουμε μια αποχαιρετιστήρια τελετή όπως την επιθυμείτε. 

Ο Παναγιώτης Καραλής είναι πάντα παρών σε κάθε περίσταση, έτσι ώστε να νοιώθετε σίγουροι, ήρεμοι και χωρίς  άγχος για την τελετή σας. 

Σκοπός μας είναι να σας  προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μας.  Ετσι, δημιουργήσαμε 3 ολοκαίνουργια και όμορφα ανακαινισμένα γραφεία σε Βύρωνα, Υμηττό και Ηλιούπολη τα οποία εξυπηρετούν ακριβώς αυτόν το σκοπό.  

Τα γραφεία του Βύρωνα και του Υμηττού προϋπήρχαν με επιτυχία στον χώρο των τελετών.  Στα πλαίσια της επέκτασης, ο Παναγιώτης Καραλής προχώρησε στην ένταξή τους στην ομάδα των γραφείων μας.

Αντίστοιχα αυτό της Ηλιούπολης … 

Γραφείο Βύρωνα

Το γραφείο τελετών Χούμπαυλη, πέρασε πρόσφατα στην ιδιοκτησία μας.   Στόχος μας ήταν να επεκτείνουμε τη δραστηριότητά μας στην περιοχή.   Οι συγκυρίες το επέτρεψαν και έτσι καταφέραμε να αποκτήσουμε ένα οργανωμένο γραφείο, με καλή φήμη για να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε μεγαλύτερο εύρος. 

Γραφείο Υμηττού

Το γραφείο τελετών Γεωργούλιας είχε πολύχρονη παρουσία στην πλατεία Υμηττού. Με την απόσυρση της ιδιοκτησίας τα Γραφεία Τελετών Καραλής αναλάβαμε να συνεχίσουμε και να αναβαθμίσουμε το έργο, προσθέτοντας τη νεότερη εμπειρία μας και τις προηγμένες υπηρεσίες μας. 

Γραφείο Ηλιούπολης

Το γραφείο της Ηλιούπολης … 

Τα Γραφεία Τελετών Καραλής λειτουργούν όλο το 24ωρο και σας προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες διεκπεραίωσης τελετών